Hyvinvointia hevosille, koirille ja kissoille

Eläinfysioterapiaa Siilinjärvellä

Varaa aika

Fysioterapia

Fysioterapialla hoidetaan tuki- ja liikuntaelimistöä:

  • Lihas-, jänne- ja nivelongelmat
  • Kivunlievitys
  • Kuntoutus
  • Urheilueläinten lihashuolto
  • Ennaltaehkäisy

Manuaalisista käsittelyistä ja aktiivisista harjoitteista kootaan jokaiselle yksilöllinen terapia. Tavallisin fysioterapiakäynti kestää 55 min, valittavana on myös lyhyempi ”tarkistusaika”, urheilukoirien oma AGIaika, pentukoirien PENTUaika ja mahdollisuus on myös jumppatuokioon.

Parhaat tulokset fysioterapiassa saavutetaan omistajan, eläinlääkärin ja fysioterapeutin yhteistyöllä. Omistajien aktiivisuus harjoitusten tekemisessä on tärkeää!

Tervetuloa Fysioterapiaan!

Ajanvaraus

Koira- ja kissavastaanotto

Rauhallinen tila odotushuoneineen idyllisessä Innocumin kivinavetassa (rakennus M4), osoitteessa Myllyharjuntie 13, 71800 Siilinjärvi

Pysäköintialue on opastettu P9-merkillä.

Ohjeita ajan varaamiseen koirille ja kissoille


Hevoset tallikäynteinä lähialueella

Ohjeita ajan varaamiseen hevosille ja poneille

Sirius

Sirius Koiran Kuntopolku on suomalainen mobiilisovellus koiran hyvinvointia tukemaan. Tavallinenkin kävelylenkki tehostuu, kun mukaan lisätään muutamia helppoja harjoituksia. Sovelluksessa voit luoda profiilisivun jokaiselle omalle koirallesi, täyttää toimintakykytestin ja suunnitella yksilöllisen kuntopolun yhdistelemällä sovelluksen harjoituksia muihin aktiviteetteihin. Koiranpäivät-kalenteri auttaa muistamaan ja tassupisteitä kertyy viikkojen myötä.

Siriuksen kotisivut

Instagram

Yhteystiedot