Takaisin
perjantai, 10 heinäkuu 2015 18:51

Kuntoutujakoirien K9 fit Recovery- kurssit jatkuvat syksyllä 2017.

 Kiitos kaikille kuntoutujaryhmien koirille. Kolmas kausi jatkuu syksyllä. Ryhmästä kiinnostuneet voivat olla kesän aikana yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., paluupostina tulee sitten lähempänä aikataulutietoja. Tervetuloa mukaan!

UUTTA KUOPIOSSA:  RECOVERY - KUNTOUTUSRYHMÄ,

Dobo-ohjaaja Anita Pesola ja eläinfysioterapeutti Susanna Vartiainen järjestävät yhteistyössä kuntoutusryhmän koirille, joilla on erityistarpeita kuten:

- Lihasongelmia: atrofiaa, lihasheikkoutta tai toistuvia jumeja
- Leikkauksen jälkeinen tarve kuntoutukseen: ristiside, 
Legg -Perthess, patellaluksaatio tai murtuma
- Selkäongelmia: spondyloosia, välilevyongelmia tai 
neurologisia oireita
- Nivelrikkoa yhdessä tai useammassa nivelessä
- Lonkkaniveldysplasia: lonkkakuvauksesta jokin muu kirjain 
kuin a tai b

Maanantaisin klo 20-21. 

Paikka: K9 Center / Koirien hyvinvointi- ja koulutuskeskus, Kylmämäentie 1, Kuopio.

(sisältää fysioterapeutin alku- ja lopputarkastuksen sekä seurannan kuntoutuksen aikana, henkilökohtaiset kuntoutusohjeet ja kuntoutuksessa käytettävät välineet)

Ryhmään otetaan max. 5 koirakkoa.  Recovery-ryhmä on suunniteltu tukemaan yksilöllisesti koirasi toipumista ja kuntoutusta. Apunasi ja tukenasi ovat pitkän kokemuksen omaava eläinfysioterapeutti Susanna Vartiainen ja koulutettu dobokoulutusohjaaja Anita Pesola.

Koirasi hyvinvointi ja turvallinen kuntouttaminen on meillä erittäin tärkeää, joten koiralla pitää olla eläinlääkärin diagnoosi ja lupa aloittaa  Recovery – kuntoutusryhmässä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Viimeksi muutettu torstai, 01 kesäkuu 2017 00:49